Ishockey­försäkring

Nordiska Sport- & Eventförsäkringar har alla försäkringar du behöver i din karriär som hockeyspelare.

Licensförsäkring ishockey

Vilka omfattas av försäkringen? 

Samtliga spelare som är införda i förbundets spelarregister samt alla anslutna föreningars ungdomar omfattas av licensförsäkringen.

För mer information om denna försäkring kan du finna på försäkringsbolaget Svedeas hemsida

Vid skada

Skador under licens- och ungdomsförsäkringen anmäler du direkt till Försäkringsbolaget Svedea på telefonnummer +46 771 160 199.

Olika försäkringar inom ishockey

Tilläggsförsäkring för spelare i samarbete med Ishockey­förbundet och Svedea

Till säsongen 2018/2019 har alla licensierade ishockeyspelare möjligheten att komplettera er nuvarande olycksfallsförsäkring med Svedeas tilläggsförsäkring som förstärker villkoren och sänker självrisken.

Tilläggsförsäkring för domare i samarbete med Ishockeyförbundet och Svedea

Till säsongen 2018/2019 har alla hockeydomare möjligheter att kompletta er nuvarande olycksfallsförsäkring med Svedeas Domarförsäkring. Försäkringen förstärker nuvarande villkor samt sänker självrisken.

Försäkring för Icke Europeiska idrottare

Spelare utanför EU- och EES-länderna som representerar svenska föreningar har inte rätt till offentligt finansierad vård i Sverige och måste ha en sjukvårdsförsäkring. 

Kompletterande olycksfallsförsäkring

Den medlems- och licensförsäkring som idrottsförbunden erbjuder lämnar ett basskydd med mycket låga ersättningsnivåer. Det är lämpligt att komplettera detta basskydd med en individuell försäkring.

Sjukvårdsförsäkring

Med en bra sjukvårdsförsäkring ges tillgång till snabb vård och rehabträning hos specialister på kliniker över hela Sverige.

Idrottsreseförsäkring

Försäkringen ger ersättning för de viktigaste skadehändelserna som kan inträffa på en resa, till exempel för sjukvårdskostnader om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. 

Skadeavbrottsförsäkring

Tyvärr är all idrott riskutsatt och har du otur så drabbas du av en skada. Vissa skador är av den arten att resultatet blir att du tvingas avstå från din längtan att bli en professionell idrottsman.

 

Vill du teckna ishockeyförsäkring?

Kontakta våra försäkringsförmedlare

Har du frågor eller har vill att vi skall förmedla en idrottsförsäkring skall du inte tveka att kontakta oss antingen per telefon eller per mail.