Nordiska Sport- & Eventförsäkringar

Med lång erfarenhet av sport hjälper vi dig att hitta rätt försäkring, så du kan fokusera på din idrottskarriär.

 

Lång erfarenhet och stor kompetens

Försäkringar är svårt för alla och inom ett specialområde som idrott blir det särskilt svårt då definitioner och undantag  i allmänna försäkringar resulterar i att försäkringen blir  oanvändbar då du drabbas av en idrottsskada. Vi skräddarsyr och anpassar försäkringen för att passa för din verksamhet och din idrott. Denna trygghet underlättar för dig att kunna nå dina mål och prestera resultat.

Söderberg & Partners Sport leds av Håkan Nordlund och Gunnar Ageskär som, var för sig, har mer än 15 års erfarenhet från sportförsäkringar på högsta nivå. Vi har hjälpt de stora idrottsförbunden till smarta och kostnadseffektiva försäkringslösningar och vi har förmedlat lösningar till våra främsta idrottsstjärnor i deras professionella karriär. Detta har givit oss unik kompetens och stor internationell kontaktyta.

Utöver ledningen har vi ett ungt gäng av entusiastiska medarbetare som alla brinner för idrott.

Som en del av Söderberg & Partner gruppen har vi tillgång till de främsta experterna inom områden såsom juridik, skatter mm vilka bidrar till att ge oss en unik ställning på marknaden.

Som förmedlare ger vi dig bästa villkoren

Vi är oberoende i förhållande till försäkringsbolagen. Som förmedlare genomsöker vi marknaden, både i Norden och internationellt, för att kunna erbjuda dig de bästa försäkringsvillkoren dvs den bästa försäkringsomfattningen för din verksamhet till bästa pris. Prisskillnaden för idrottsförsäkringar mellan olika bolag kan ofta vara oväntat stora.

Vill du teckna en sportförsäkring?

Kontakta våra försäkringsförmedlare

Har du frågor eller har vill att vi skall förmedla en idrottsförsäkring skall du inte tveka att kontakta oss antingen per telefon eller per mail.