Cyklistförsäkring

Nordiska Sport- & Eventförsäkringar har alla försäkringar du behöver i din karriär som cyklist.

Licensförsäkring ishockey

Grundläggande olycksfallsförsäkring

Licensförsä'kringen är en grundläggande olycksfallsförsäkring som ger dig ersättning om du råkar ut för en personskada under träning eller tävling.

Mer information samt villkor hittar för licensförsäkringen hittar du hos Folksam

Här får du också reda på hur du anmäler en skada.

Olika försäkringar inom cykling

Kompletterande olycksfallsförsäkring

Den medlems- och licensförsäkring som idrottsförbunden erbjuder lämnar ett basskydd med mycket låga ersättningsnivåer. Det är lämpligt att komplettera detta basskydd med en individuell försäkring.

Försäkring för Icke Europeiska idrottare

Spelare utanför EU- och EES-länderna som representerar svenska föreningar har inte rätt till offentligt finansierad vård i Sverige och måste ha en sjukvårdsförsäkring. 

Idrottsreseförsäkring

Försäkringen ger ersättning för de viktigaste skadehändelserna som kan inträffa på en resa, till exempel för sjukvårdskostnader om du blir akut sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. 

Inkomstbortfallsförsäkring

Är du professionell eller semi-professionell idrottare så erbjuder vi bra försäkringar  om du  skadar dig så att du tillfälligt eller permanent inte kan utöva din idrott.

 

 

Vill du teckna försäkring inom cykling?

Kontakta våra försäkringsförmedlare

Har du frågor eller har vill att vi skall förmedla en idrottsförsäkring skall du inte tveka att kontakta oss antingen per telefon eller per mail.