Försäk­ringar för
sport och event

Vi hjälper dig att hitta rätt försäkring, så du kan fokusera på att vara idrottare eller arrangör.

 

Försäkringar för elitidrottare och motionärer

Nordiska Sport- & Eventförsäkringar, som vi allmänt kallar oss, arbetar med idrottsanpassade försäkringar, i allt från kollektiva olycksfallsförsäkringar för motionärer till professionella elitidrottares behov. 

Tilläggsförsäkring för ishockeyspelare och domare i samarbete med Ishockey­förbundet och Svedea

Till säsongen 2018/2019 har alla ishockeydomare och licensierade ishockeyspelare möjligheten att komplettera sin nuvarande olycksfallsförsäkring för att förstärka villkoren och sänker självrisken.

 

Läkekostnads­försäkring
– försäkring för icke europeiska idrottare

Spelare från länder utanför EU/EES som spelar i Sverige måste ha en läkekostnadsförsäkring. 


Fotbollsförsäkringar
Basketförsäkringar
Squashförsäkringar
Cyklingsförsäkringar

Experter på sport och försäkringar

Försäkringar är svårt för alla och inom ett specialområde som idrott blir det särskilt svårt då definitioner och undantag i allmänna försäkringar resulterar i att försäkringen blir oanvändbar då du drabbas av en idrottsskada. Vi skräddarsyr och anpassar försäkringen för att passa för din verksamhet och din idrott. Denna trygghet underlättar för dig att kunna nå dina mål och prestera resultat.

Vi ger dig de bästa försäkringsvillkoren

Som förmedlare genomsöker vi marknaden, både i Norden och internationellt, för att kunna erbjuda dig de bästa försäkringsvillkoren dvs den bästa försäkringsomfattningen för din verksamhet till bästa pris. Prisskillnaden för idrottsförsäkringar mellan olika bolag kan ofta vara oväntat stora.
 

Vill du teckna en sportförsäkring?

Kontakta våra försäkringsförmedlare

Har du frågor eller har vill att vi skall förmedla en idrottsförsäkring skall du inte tveka att kontakta oss antingen per telefon eller per mail.