fbpx

Vilka är vi?

Försäkringar för sport och event

Nordiska Sport- & Eventförsäkringar, som vi allmänt kallar oss, arbetar med idrottsanpassade försäkringar, i allt från kollektiva olycksfallsförsäkringar för motionärer till professionella elitidrottares behov.
 

Vi hjälper dig att hitta rätt försäkring, så du kan fokusera på att vara idrottare eller arrangör.

Experter på sport och försäkringar

Försäkringar är svårt för alla och inom ett specialområde som idrott blir det särskilt svårt då definitioner och undantag i allmänna försäkringar resulterar i att försäkringen blir oanvändbar då du drabbas av en idrottsskada. Vi skräddarsyr och anpassar försäkringen för att passa för din verksamhet och din idrott. Denna trygghet underlättar för dig att kunna nå dina mål och prestera resultat.

rugby
louis-tricot-gPEAb1QbPzE-unsplash
alvaro-mendoza-6dRiUBjRvsM-unsplash
morgan-sarkissian-tFaJOKVC2J0-unsplash

Vi ger dig de bästa försäkringsvillkoren

Som förmedlare genomsöker vi marknaden, både i Norden och internationellt, för att kunna erbjuda dig de bästa försäkringsvillkoren dvs den bästa försäkringsomfattningen för din verksamhet till bästa pris. Prisskillnaden för idrottsförsäkringar mellan olika bolag kan ofta vara oväntat stora.

Nordiska Sport- & Eventförsäkringar

Svensk idrott är i dag en spännande blandning av ideella krafter och ökande kommersiella intressen. I takt med att idrotten kommersialiseras ökar också de ekonomiska riskerna, både för föreningar samt den individuella idrottaren. Nordiska Sport- & Eventförsäkringar erbjuder föreningar, organisationer etc inom idrotts-Sverige kompetens och utveckling avseende försäkringsfrågor.

En transparent försäkringsförmedlare

Nordiska Sport- & Eventförsäkringar är ett bolag som specialiserat sig inom Sport- och Eventförsäkringar. Vi har över 15 års internationell erfarenhet från detta område. Bolagets huvudägare är Provins Insurance AB.

Vår vision är att vara den ledande förmedlaren av försäkringar i Norden, med de bästa lösningarna och de mest kompetenta råden, genom att ständigt förnya och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen.

Målsättningen är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att våra kunder ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker. Vår företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning:

  • Öppenhet – vi är fullkomligt öppna med vad vi tjänar. Du ska tjäna på att anlita oss. Därför är vi helt öppna med vad vi tar betalt för vår rådgivning. Vår öppenhet låter oss dessutom välja lösningar från hela marknadens produktutbud.
  • Analys – vi är branschledande inom analys. Till stöd för våra råd har vi Sveriges största fristående analysavdelning inom bank- och försäkringsbranschen.
  • Personlig – vi lägger stor energi på personlig rådgivning. Dina unika behov och förutsättningar är alltid utgångspunkten för våra rekommendationer. Från ditt första möte med oss får du en personlig rådgivare som lyssnar på dina målsättningar och önskemål. Förutom en tydlig strategi och mål, är det entreprenöriella drivet i bolaget en viktig faktor.
sven-mieke-T8FtYThew0w-unsplash
×
×

Kundvagn

Uppgifter om försäkringstagare